Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként az újdonságokról
és aktuális akcióinkról!
E-mail cím:
Vezetéknév:
Keresztnév:

Nyerj Genius gamer headset-et ” NYEREMÉNYJÁTÉK Játékszabályzat

A játék szervezője az Alldepo.hu Kft. (1145 Budapest, Szugló utca 9-15. A. épület) nyereményjátékot hirdet az Alldepo.hu Facebook oldalán.

A játék időtartama:

A nyereményjáték időtartama:
2018. december 14. 17:00 óra és december 17. 23:55 óra között.
Sorsolás: 2018. december 18.
Sorsolás helyszíne:
1145 Budapest, Szugló utca 9-15. A. épület
Eredményhirdetés a sorsolás napján, de legkésőbb a sorsolást követő 3. napon történik meg.
A szervező a résztvevő Játékosok közül elektronikus sorsolás útján, számítógépes sorsoló program igénybevételével sorsolja ki a nyertest.

Kik vehetnek részt a játékban?

A Játékban részt vehet minden, 18. életévét betöltött Facebook felhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik és a nyereményjáték meghirdetett időtartama alatt önkéntesen részt vesz a nyereményjátékban. A nyeremények sorsolásán csak azok vehetnek részt, akik a nyereményjáték időszakában teljesítették a nyereményjáték kiírásának feltételeit.

A nyereményjáték feltételei:

A játékban azok vehetnek részt, akik a játék időtartama alatt a kommentben megjelenítenek egy terméket az alldepo.hu webshop termékei közül.
A játékban nem vehetnek részt az Alldepo.hu Kft. munkatársai és azok közeli hozzátartozói.
A játék szervezője az esetleges hibás, valótlan feltöltésekért felelősséget nem vállal. Az előírttól eltérő formátumú, témájú részvételek helyességének elbírálására a jogot a játék szervezője fenntartja magának. A szervező továbbá, fenntartja magának a jogot jelen Játékszabály módosítására, illetve kiegészítésére.

Nyeremény
Genius Headset HS-G680 (with microphone), Surround 7.1

Nyertes értesítése
A nyertest Facebook bejegyzésben és privát üzenetben értesítjük. A sikeres kapcsolatfelvételt követően a nyeremény átvételének pontos feltételeiről, helyszínéről és határidejéről is tájékoztatást kapnak.

Szervező fenntartja a jogot, hogy publikálja a nyertes nevét a facebookon. A nyertes hozzájárul ahhoz, hogy a neve a nyereményjátékkal kapcsolatban nyilvánosságra kerüljön.

Adatkezelés

Az adatkezelés a nyereményjáték lebonyolítása és a nyeremény átvétel igazolásának céljából történik és az ehhez szükséges ideig tart. Adattovábbítás a cég képviselőitől eltekintve, harmadik személy részére nem történik. Adatvédelmi nyilatkozatunk weboldalunkon megtekinthető

Egyéb rendelkezések

A Szervező nem vállal felelősséget a felhasználó, nyertes mulasztásából eredő következményekért. Abban az esetben, ha a nyertest nem lehet értesíteni, vagy nem reagál az értesítésre (ha az illető a Facebook üzenetet nem olvassa el, nem kapja meg, nem jelez vissza a nyeremény átvételével kapcsolatban stb.) Amennyiben a nyertes nyereményét az előre egyeztetett időpontban, határidőig nem veszi át, nyereményét elveszíti. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Játékban való részvétel során, a Játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből, a Játék során bekövetkezett késésekből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Játékban való részvétel a jelen Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti.

A nyeremény visszautasítható, de készpénzre nem váltható!

Az Alldepo.hu Kft. jogosult arra, hogy jelen promóciós játékot bármely időpontban technikai, kereskedelmi vagy működési okból megszüntesse vagy a jelen játékszabályzatot megváltoztassa, ebben az esetben gondoskodik a játék résztvevőinek megfelelő tájékoztatásáról.