Iratkozz fel hírlevelünkre!
Értesülj elsőként az újdonságokról
és aktuális akcióinkról!
E-mail cím:
Vezetéknév:
Keresztnév:
Hír, 2017.07.20.

Asus ROG Throne Qi

URALD A JÁTÉKTEREDET! A FÉNYEK ÉS HANGOK ÚJ BIRODALMA.

A ROG Throne Qi egy játékos headsetekhez készült, vezeték nélküli töltésre képes állvány, amelynek feladata, hogy a Qi-technológiával kompatibilis okostelefonok és más eszközök mindig használhatók legyenek és a játékterület rendezett maradjon. Beépített ESS digitális-analóg átalakítójával és erősítőjével javítja a fejhallgató audioélményét és magával ragadó játékhangot nyújt. Személyre szabható, 360 fokos szögből látható RGB fényeffektusai szinkronizálhatók a többi Aura Sync kompatibilis eszköz fényeivel, így gyönyörű egységes fényhatások hozhatók létre. A ROG Throne Qi emellett nagyon gyors kétcsatlakozós, tápellátásra képes USB 3.1 elosztóként is működhet, hogy már semmi ne hiányozzon a játékrendszerből és rendet tartani is egyszerű legyen.

ÁLLANDÓ REND ÉS TÖLTÉS
A ROG Throne Qi egy kifejezetten a játékos headseted tárolására szolgáló állvány, amely nem csak tárolásra szolgál, de a vezeték nélküli Qi töltés kényelmét is kínálja, hogy az asztalodon rendet tarthass és megszabadulj a tekergőző töltőkábelektől. A gyors és hatékony Qi vezeték nélküli töltéssel* a Qi-technológiás telefonok és más kompatibilis eszközök tölthetők. A beépített LED-fények mindig pontos információkat szolgáltatnak a töltés állapotáról.

* A váltóáramú adaptert a vezeték nélküli töltéshez be kell dugni a konnektorba. A töltőzónára nem szabad fémtárgyakat vagy fémet tartalmazó dolgokat (pl. pénzérméket, dobozokat vagy hitelkártyákat) tenni.

MÉG JOBB HANGÉLMÉNY
A ROG Throne Qi beépített ESS 9118 digitális-analóg átalakítója és erősítője tovább javítja a hangélményt játék közben vagy zenék és videók lejátszásakor. A Hyper Grounding gyártási eljárással és az audiojel-eltérítési technológiával pedig maradéktalanul kiaknázhatók az ESS digitális-analóg átalakító lehetőségei, mivel a hang- és fényjelek feldolgozása egyedileg történik, ezért olyan részletgazdag, dinamikus és magával ragadó hangzással élvezheted a kedvenc játékaidat és tartalmaidat, ahogy még soha.

SZINKRONIZÁLD AZ ÖSSZES ESZKÖZÖDET
Az ASUS Aura Sync technológiával szinkronizálhatók az Aura-funkciós ROG-termékek *fényei a különleges és magával ragadó játékhangulat megteremtése érdekében.

* ASUS Aura technológia használatára alkalmas alaplap szükséges hozzáTÖBB ENERGIA ÉS JOBB KAPCSOLÓDÁS
A ROG Throne Qi USB elosztóként is szolgál. Két USB 3.1 csatlakozója ultragyors kapcsolatokat és az eszközeid töltésére 1,5 amperes tápellátást biztosít. Így mindig kapcsolatban maradhatsz és még akkor is gondoskodhatsz az eszközeid feltöltéséről, ha azok nem támogatják a vezeték nélküli Qi töltést.


 

OPTIMÁLIS ÍVES FORMA
A jól kitalált ív és a csúszásmentes gumialátét stabilan és biztonságosan megtartja a headsetedet és védelmet nyújt a rázkódások és ütődések ellen. Mivel az ívelt forma miatt az állvány nagy felületen érintkezik a fejhallgatóval, annak súlya egyenletesen oszlik meg, így a fejpánt párnázata nem deformálódik, hosszú ideig jó állapotú és kényelmes marad.

https://www.alldepo.hu/termekek/4018718/asus-rog-throne-qi-fekete-headset-tarto.html